رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران

شورای امنیت خواستار «پایبندی کامل» به آتش‌بس در نوار غزه شد

شورای امنیت سازمان ملل در اولین بیانیه بعد از درگیری‌های رژیم صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی، ضمن تاکید بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس، خواستار کمک‌های فوری بشردوستانه به نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از تداوم تهدیدهای رژیم صهیونیستی بر احتمال حمله مجدد به نوار غزه و ترور سران گروه‌های مقاومت فلسطینی، شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار پایبندی کامل همه طرف‌ها به آتش‌بس شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت شامگاه شنبه در اولین بیانیه بعد از آغاز درگیری‌های رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه به تاریخ ۱۰ می، بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس توسط طرف اسرائیلی و فلسطینی شد.

 

در این بیانیه - که بعد از حدود دو هفته سنگ‌اندازی توسط آمریکا، بالاخره مورد موافقت این کشور قرار گرفت - شورای امنیت خواستار کمک بشردوستانه فوری به ملت فلسطین، مخصوصا ساکنان غزه شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، آمریکا البته به شرطی راضی به حمایت از این بیانیه شد که پاراگراف مربوط به محکوم کردن خشونت‌ها و حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حذف گردید.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این بیانیه، ضمن حمایت از پشتیبانی‌های آمریکا از حملات این رژیم به نوار غزه، از اینکه شورای امنیت عملیات‌های راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی را محکوم نکرد، شدیداََ ابراز نارضایتی کرد.

 

بر اساس این گزارش، مسئولان فلسطینی هنوز به این بیانیه شورای امنیت واکنش نشان نداده‌اند.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

شامگاه شنبه همچنین «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل با تهدید سران جنبش مقاومت حماس به ترور، مدعی شد که احتمال اشغال مجدد نوار غزه در آینده وجود دارد./فارس

 

ارسال نظر